Perilex aansluiting Breda

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Breda?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

We maken allemaal steeds meer gebruik van elektrische apparaten. In een huis zijn er heel veel verschillende elektrische apparaten te vinden. U kunt hierbij denken aan apparaten zoals een oven, een magnetron, een blender, een koffiezetapparaat een grill, een monitor, een televisie, een playstation, een wasmachine, een wasdroger, een stofzuiger, een strijkijzer en een ventilator. Heel veel mensen hebben niet eens door dat ze zoveel elektrische apparaten in huis hebben. Veel apparaten die u in huis heeft zijn van groot belang in uw huishouden. Al deze apparaten zouden nutteloos zijn als er geen stopcontacten waren. Alle apparaten kunt u namelijk alleen maar gebruiken als u een stopcontact heeft. Stopcontacten zijn dus erg belangrijk, omdat ze de apparaten in uw huis van stroom kunnen voorzien. Er zijn ook uitzonderingen voor elektrische apparaten. Niet alle apparaten moeten worden aangesloten op een stopcontact. Sommige apparaten moeten worden aangesloten op een perilex aansluiting. Dit is het geval bij een inductiekookplaat. Een inductiekookplaat is een apparaat dat veel meer stroom nodig heeft dan een ander elektrisch apparaat. Een inductiekookplaat eist veel meer stroom dan een normaal stopcontact kan leveren. Het is daarom niet mogelijk om een inductiekookplaat op een normaal stopcontact aan te sluiten.

Waarom u een perilex aansluiting nodig heeft 

Als u gebruik wilt maken van een inductiekookplaat, dan is het noodzakelijk om een perilex aansluiting aan te laten sluiten. De aansluiting kan veel meer stroom leveren dan een normaal stopcontact, omdat de perilex aansluiting 3 fasen heeft. Dat is meer dan een normaal stopcontact. Een normaal stopcontact beschikt namelijk over 2 fasen. Het is niet mogelijk om een inductiekookplaat aan te sluiten op een normaal stopcontact. Een inductiekookplaat heeft een perilex stekker die alleen in de aansluiting past. De stekker heeft vier pinnen die alleen in de aansluiting passen, en niet in een stopcontact. 

Perilex laten aansluiten door Elektricien Breda

Als u iemand nodig heeft die perilex voor u kan aansluiten, dan bent u op het juiste adres bij Elektricien Breda. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het aanleggen van perilex. Onze monteurs leggen dit dagelijks aan. Doordat deze klus dagelijks worden gedaan hebben de monteurs hier veel ervaring mee opgebouwd. Het is belangrijk dat de werkzaamheden goed verlopen. U wilt namelijk niet dat er iets verkeerd gaat. Als er iets verkeerd wordt gedaan kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Als dit het geval is zal de aansluiting opnieuw moeten worden aangesloten. Schakel daarom Elektricien Breda in voor de beste service. 

perilex aansluiting
Call Now Button