Meterkast verplaatsen

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Breda?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Wilt u de meterkast verplaatsen? Dan bent u op de juiste plek bij elektricien Breda! Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met het verplaatsen van meterkasten. Op deze pagina leest u alles over wat u moet weten bij het verplaatsen van een meterkast.

Meterkast verplaatsen: wat zijn de punten waar u op moet letten?

Wanneer u de meterkast wilt verplaatsen, zijn er een aantal punten waar u rekening mee moet houden. Zo is het belangrijk om te kijken naar de afmetingen van de meterkast. De meterkast moet namelijk minimaal 50 x 50 cm zijn. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de stroomvoorziening in huis. Het is namelijk zo dat de meterkast altijd aangesloten moet zijn op de hoofdkring. Wanneer u de meterkast verplaatst, wordt er een nieuwe elektra aansluiting aangelegd. Dit kan door onze vakkundige elektriciens geregeld worden.

Wat kost het verplaatsen van de meterkast?

Wanneer u de meterkast door ons laat verplaatsen, hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten. Wij rekenen een vaste prijs voor het verplaatsen van de meterkast. Dit betekent dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Wilt u weten wat wij in rekening brengen voor het verplaatsen van de meterkast? Neem dan contact op met elektricien Breda. Wij staan u graag te woord!

Meterkast verplaatsen: waar moet de meterkast zitten?

Wanneer u de meterkast gaat verplaatsen, is het belangrijk om te kijken naar de juiste plek. De meterkast moet namelijk in een vochtige ruimte geplaatst worden. Dit kan bijvoorbeeld in de keuken of in de badkamer zijn. Daarnaast is het ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de meterkast op een droge plek staat. Wanneer de meterkast nat wordt, kan dit namelijk gevaarlijk zijn.

Meterkast verplaatsen: kan ik de meterkast verplaatsen?

Wanneer u de meterkast wilt verplaatsen, is het belangrijk om te kijken of u dit wel zelf kunt doen. Wanneer u niet over de juiste kennis en ervaring beschikt, is het namelijk beter om een vakman in te schakelen. Wij raden u dan ook aan om elektricien Breda in te schakelen wanneer u de meterkast wilt verplaatsen. Wij hebben de juiste kennis en ervaring om de meterkast veilig te verplaatsen.

Wilt u de meterkast laten verplaatsen? Neem dan contact op met elektricien Breda! Wij staan u graag te woord.

Meterkast vervangen
Call Now Button