Stroom uitgevallen

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Breda?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Is uw stroom uitgevallen? Don’t panic! In de meeste gevallen is het voldoende om even te wachten totdat de stroom weer aan gaat. Wacht eerst minimaal een kwartier voordat u contact opneemt met uw netbeheerder.

In sommige gevallen duurt het herstel van de stroom echter wat langer. Hoe lang u zonder stroom moet zitten, hangt af van de oorzaak van de storing. Als u vermoedt dat er sprake is van een problematische metersituatie, neem dan direct contact op met uw netbeheerder.

 

Waarom is mijn stroom uitgevallen?

De redenen waarom stroom uitvalt kunnen erg divers zijn. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat de stroom wordt afgesloten vanwege werkzaamheden in de buurt, of dat er een netstoring optreedt. In sommige gevallen is het ook mogelijk dat er sprake is van een probleem met de meterkast of andere elektrische apparatuur in huis.

 

Wie bellen voor meterkast?

Als u vermoedt dat er sprake is van een probleem met de meterkast, neem dan direct contact op met uw netbeheerder. Zij kunnen het probleem vaststellen en helpen bij het oplossen ervan. Wij kunnen 90% van de storingen direct oplossen. De meterkast is een belangrijk onderdeel van het elektriciteitsnetwerk, dus het is belangrijk om problemen met de meterkast zo snel mogelijk op te lossen.

 

Hoelang kan de koelkast zonder stroom?

De koelkast kan ongeveer 12 uur zonder stroom. Hoe lang de koelkast precies zonder stroom kan, hangt af van het type en het merk koelkast. Gelukkig zijn de meeste koelkasten voorzien van een thermostaat, waardoor de temperatuur van het apparaat geregeld kan worden. Daarnaast kunnen wij u helpen bij het vaststellen van de oorzaak van de stroomuitval.

 

Hoe lang duurt stroomonderbreking?

Dat is afhankelijk van de oorzaak van de storing. Als u vermoedt dat er sprake is van een probleem met de meterkast, neem dan direct contact op met uw netbeheerder. Uiteraard kunt u ons ook altijd bellen voor advies. Wij kunnen 90% van de storingen direct oplossen.

 

Schakel onze elektriciens in als u last heeft van een storing

Onze elektriciens zijn 24/7 bereikbaar voor al uw storingen. Wij komen altijd zo snel mogelijk naar u toe, zodat u zo snel mogelijk weer van de stroom gebruik kunt maken. De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met het oplossen van storingen. Wij zijn dan ook de aangewezen partij om contact mee op te nemen als u last heeft van een stroomstoring. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer van de stroom gebruik kunt maken.

stroom uitgevallen meterkast
Call Now Button