Elektra aanleggen in Breda

Last van een storing? Wij staan dag en nacht voor u klaar! 

De hulp inschakelen van Elektricien Breda?

Neem telefonisch contact met ons op en wij zorgen ervoor dat een van onze elektriciens u komt helpen

Omdat er tegenwoordig zoveel keuze is in de wereld van elektriciens, is het niet onverwacht dat het een uitdaging is om een ​​fatsoenlijke te vinden. Het is van vitaal belang om rekening te houden met de professionaliteit van de elektricien door te kijken naar de betrouwbaarheid van de elektricien. Controleren of de klachtenprocedure en verzekeringen op orde zijn is belangrijk, maar veel mensen missen het. Verder is het van cruciaal belang dat de kosten vooraf worden besproken en dat de communicatie eerlijk en duidelijk is om verrassingen te voorkomen. Als de elektricien u goed advies geeft, kunt u er zeker van zijn dat u een professionele elektricien inhuurt. U merkt misschien ook dat de kosten van elektrische diensten van elkaar verschillen. Bij het inhuren van een elektricien is het niet aan te raden om prijzen te vergelijken omdat deze flink kunnen verschillen. Zo kan elektricien A voor een bepaalde prijs een extra groep aanleggen voor u, terwijl elektricien B een goedkopere prijs biedt. Dit kan gebeuren omdat elektricien B een groepsbox van mindere kwaliteit aanbiedt. Denk dus goed na voordat u beslist.

 

Het aantal groepsboxen heeft invloed op de kosten

Het aantal groepsboxen dat u nodig heeft, is geheel afhankelijk van uw huidige en toekomstige omstandigheden. De beste manier om erachter te komen hoeveel groepen je nodig hebt, is door al je gadgets op te sommen en te berekenen hoeveel stroom ze verbruiken. Per groep kan ongeveer 3.200 kWh worden verwerkt. Een koelkast verbruikt bijvoorbeeld gemiddeld zo’n 30 kWh, maar staat altijd aan. Hoewel een wasmachine niet altijd aanstaat, verbruikt deze ongeveer 2.200 kWh. Het aantal groepsboxen heeft invloed op de kosten. Meer groepen betekenen niet alleen een hogere maandelijkse energierekening, maar brengen ook hogere kosten met zich mee als het gaat om het updaten van de meterkast. Voordat u een nieuwe groepsbox maakt, moet u weten of u deze echt nodig hebt of niet. U kunt ons eenvoudig bellen en met ons bespreken. Wij geven u suggesties die bij uw situatie passen.

 

Het model van de groepsbox is ook een kostenbepalende factor

De kosten van vervanging of nieuwe installatie van groepenkasten kunnen variëren. Eerst moet u bepalen of u een eenfasig of driefasig model nodig heeft. Deze modellen hebben verschillende verbindingen en u moet van tevoren bepalen hoeveel groepen u wilt. De prijs wordt mede bepaald door het aantal groepen dat u wenst. Het is duidelijk dat meer groepen meer kosten dan minder groepen. Als u het aantal groepen bescheiden houdt, bespaart u geld. Het kost gemiddeld tussen de € 365 en € 555. Bij acht groepen lopen de kosten op tussen de € 565 en € 710. De prijzen voor 12 groepen liggen tussen de € 745 en € 875. Bel ons na uw keuze en wij installeren het voor u.

Elektra aanleggen
Call Now Button